facebook  twitter

Info sesija o programu Erasmus za mlade preduzetnike

12 okt 2018
35646 puta

ADP-Zid te poziva na info sesiju koja će biti održana u EU Info centru u Podgorici, u utorak, 23. oktobra sa početkom u 12.30 časova.

Tema info sesije je upoznavanje potencijalnih korisnika o programu koji se nudi mladim postojećim i budućim preduzetnicima, koji žele da započnu ili već razviju sopstveni biznis.

“Erasmus za mlade preduzetnike” je program Evropske komisije koji pruža priliku mladim i perspektivnim preduzetnicima da uče od iskusnijih. Osnivači kompanija ili menadžeri koji njima upravljaju u zemljama učesnicama u projektu, a to su Italija, Makedonija, Poljska, Španija, Njemačka, Letonija i Izrael, prihvatiće te da učiš od njih na konkretnom poslu i primjeru. Podijeliće sa tobom stečena iskustva i znanja u oblasti u kojoj i ti planiraš da pokreneš ili si već pokrenuo/la biznis.

Bez obzira na to da li si novi ili iskusni preduzetnik, program može značajno doprinijeti tvom poslovanju. Moguća korist od programa uključuje razmjenu znanja i iskustva, priliku za razvijanje kontakata i novih poslovnih odnosa širom Evrope, uz stvaranje mogućnosti za promociju na inostranom tržištu.

Broj mjesta je ograničen. Prijavi se e-mailom i osiguraj svoje mjesto.

Erasmus za mlade preduzetnike finansira Evropska komisija, a sprovodi se širom zemalja učesnica uz pomoć lokalnih kontakt tačaka. Kontakt tačka za program u Crnoj Gori je ADP-Zid.

 


Više informacija možete dobiti putem mail-a: hosting.zid@gmail.com ili pozivom na broj 067 210 848.