facebook  twitter

Kreativno preduzetništvo

Asocijacija za demokratski prosperitet – Zid (ADP-Zid) realizovala je dvodnevnu i2space obuku na temu Osnove 3D Štampanja u periodu od 4. do 5. marta 2021 godine.

U periodu od 14. do 19. decembra 2020. godine u prostorijama Centra kompetencija Podgorica organizovane su 3 i2space obuke na sledeće teme: Programiranje i kustomizacija web stranica, Fotografija i Digitalni marketing. Svaka obuka je trajala po 2 dana.

Asocijacija za demokratski prosperitet – Zid (ADP-Zid) organizuje tri obuke na teme: Programiranje i kustomizacija web stranica, Digitalni marketing i Fotografija i to sredinom decembra u prostorijama Glavnog grada u Centru kompetencija. Svaka obuka će trajati po 2 dana.

Asocijacija za demokratski prosperitet – Zid (ADP-Zid) u saradnji sa partnerskom organizacijom Lens sa Kosova, u periodu od 10. do 13. novembra 2020. godine organizovala je obuku pod nazivom „Samozapošljavanje i društveno preduzetništvo za mlade“ u Plavu. Na obuci su učestvovali timovi iz Crne Gore i Kosova.

Asocijacija za demokratski prosperitet – Zid (ADP-Zid) 15. oktobra organizovala je dva i2space MeetUp-a u Rožajama (Centar za kulturu Rožaje) i Beranama (hotel Berane).

Asocijacija za demokratski prosperitet – Zid (ADP-Zid) te poziva na i2space MeetUp u četvrtak, 22. oktobra u 13.00 časova u Podgorici.
Asocijacija za demokratski prosperitet – Zid (ADP-Zid) te poziva na i2space MeetUp u četvrtak, 15. oktobra u 17.30 časova u Centru za kulturu Rožaje.

Asocijacija za demokratski prosperitet – Zid (ADP-Zid) te poziva na i2space MeetUp u petak, 16. oktobra u 17.30 časova u hotel Berane.

Asocijacija za demokratski prosperitet – Zid (ADP-Zid) u saradnji sa partnerskom organizacijom Lens sa Kosova, organizuje obuku u okviru projekta „Samozapošljavanje i društveno preduzetništvo za mlade“, podržanog u okviru prekograničnog programa Crna Gora – Kosovo 2014 – 2020. Rok za prijavu je 19. oktobar 2020. godine do 16.00h.

U periodu od 25. do 26. avgusta 2020 godine u prostorijama Regionalnog Biznis Centra na Rudešu u Beranama sa početkom u 12.00 časova organizovana je i2space obuka na temu Osnove 3D Štampanja.