facebook  twitter

Kontakt tačka “Erasmus+, Youth in action”

Sve informacije o programu, njegovim mogućnostima za zemlje Zapadnog Balkana, učešću u programu itd., možete naći u vodiču.

Objavljen je programski vodič Evropske inicijative za solidarnost za 2024. godinu!

EACEA i Evropska komisija organizuju online informativnu sesiju u utorak, 12. decembra, od 9.30 do 12.00, kako bi pružili informacije o mogućnostima finansiranja koje su dostupne u okviru Erasmus+ poziva za 2024 godinu, Izgradnja kapaciteta u oblasti mladih.

Sanja učestvuje u volonterskom projektu u Mađarskoj u okviru EU programa - Evropska inicijativa za solidarnost/European Solidarity Corps.

Sedmi Godišnji sastanak ESC organizacija iz 5 zemalja Zapadnog Balkana!

Još jedan sjajan webinar u najavi: Europe Goes Local in the Western Balkans!

Oduševljeni smo što možemo da podijelimo da je održan još jedan nevjerovatan događaj u Podgorici u saradnji sa Salto SEE RC, Kancelarijom za mlade - Glavni grad Podgorica i ADP-Zid-a, lokalnog partnera - Kontakt tačke za programe Erasmus+ i ESC za Crnu Goru.

Ako imaš od 18-30 godina, želiš da volontiraš u inostranstvu, stekneš vještine, kompetencije i korisno iskustvo koje će doprinijeti tvom profesionalnom i ličnom razvoju, prijavi se za učešće u kratkoročnom volonterskom projektu u Mađarskoj!

Posebno nam je zadovoljstvo što smo domaćini konferencije SNAC Volunteering Conference 2023 – „Shaping Volunteering in Europe and beyond“, koja se organizuje u okviru strateške saradnje SALTO European Solidarity Corps, SALTO YOUTH South East Europe Resource Centre i Nacionalnih agencija za obrazovanje i EU programe za mlade iz zemalja Evropske unije.

Kontakt tačke za program Erazmus+ (za mlade) i Evropska inicijativa za solidarnost su vaša podrška za planiranje i implementaciju projekata u regionu Zapadnog Balkana.