facebook  twitter

Kontakt tačka “Erasmus+, Youth in action”

Asocijacija za demokratski prosperitet - Zid poziva sve mlade da se pridruže na Erasmus+ Info danu u utorak, 25. oktobra u 16h u Event&Training Centru Kuća Čubranović 1630.

Sa zadovoljstvom objavljujemo da smo nakon otvorenog poziva za Kontakt tačke za zemlje Zapadnog Balkana koji je raspisao SALTO SEE, izabrani da nastavimo da djelujemo kao Kontakt tačka za Crnu Goru za programe Evropske komisije - Erasmus+Youth i Evropska inicijativa za solidarnost.

Asocijacija za demokratski prosperitet – Zid poziva sve mlade (18-30 godina) iz Crne Gore da se prijave za učešće na treningu o javnom zagovaranju, izgradnji partnerstava i o digitalnim alatima u socijalnom preduzetništvu.

Pozivamo sve mlade (18-30 godina) iz Crne Gore da se prijave za učešće na treningu "Eureka Effect".

Pozivamo sve mlade (18-30 godina) iz Crne Gore da se prijave za učešće na treningu ''Ideation'' u okviru projekta Keep Calm and Make a Change.

Predstavnica ADP-Zida, Ana Bulatović, je 04. februara 2021. godine posjetila Gimnaziju na Cetinju i govorila je o programima i akcijama koje ADP-Zid realizuje.

ADP-Zid je u saradnji sa Salto SEE RC, Nacionalnom agencijom za zemlje Zapadnog Balkana za programe Erasmus+ i ESC, organizovao Nacionalni info dan o Evropskoj inicijativi za solidarnost (ESC) za organizacije/institucije koje žele da se uključe u ESC program i doprinesu ostvarivanju benefita kod mladih ljudi, kao i lokalnih zajednica.

Asocijacija za demokratski prosperitet - Zid u saradnji sa Salto SEE RC, Nacionalnom agencijom za zemlje Zapadnog Balkana za programe Erasmus i ESC, organizuje Nacionalni info dan o Evropskoj inicijativi za solidarnost (ESC), 29. jula, u hotelu „CentreVille“ u Podgorici, sa početkom u 11.00 časova.

ESC Buddy Support System je nova mjera podrške za akreditovane organizacije u okviru ESC programa, koju je kreirao SALTO SEE RC u cilju podizanja kvaliteta volonterskih projekata u zemljama Zapadnog Balkana.

Treći online Europe-Western Balkan Youth Meeting održan je 9. juna 2020.