facebook  twitter

Najava za medije - Social Impact Hub

15 jun 2017
33693 puta

ADP-Zid u petak, 16. juna 2017.godine na Trgu kod Svetog Petra Cetinjskog organizuje promotivni događaj programa Social Impact Hub-a. Promotivni događaj će se održati u periodu od 9h do 13h uz učešće dobrovoljnih aktivista/kinja iz Podgorice i studenata Fakulteta političkih nauka, koji će informisati građane o programu.

 

Suočeni sa sve većim problemom nezaposlenosti u Crnoj Gori, ADP-Zid kroz otvaranje Social Impact Hub-a nudi mogućnost za razvijanje ideje i kreiranje posla za mlade. Social Impact Hub će se sastojati od tri komponente: edukativnog inputa (radionice, prezentacije), kreativnog radnog ambijenta (co-working prostora) i ono što je najbitnije žive zajednice strastvenih preduzetnika, kreativaca koji imaju jedinstvenu osnovnu namjeru da donose pozitivne promjene, djeluju zajedno i razvijaju zajedničke biznis ideje i proizvode.

Konkurs za prvu generaciju polaznika Social Impact Hub-a će učesnicima dati priliku da kroz kreativnu metodologiju razviju ideju za rješavanje nekog društvenog problema. ADP-Zid će podijeliti znanje o metodologiji, pratiti i usmjeravati učesnike, odnosno timove koji će dobiti priliku, obezbijediće prostor za rad i u zavisnosti od razvijene ideje obezbijediti materijal za realizaciju.

Poziv za prvu generaciju može se naći na veb stranici www.zid.org.me i biće otvoren do kraja juna mjeseca. Sutrašnji događaj je prilika za sve mlade ljude da na licu mjesta dobiju više informacija o samom konceptu Social Impact Hub-a, programu i načinu uključivanja.

Za više informacija možete nas kontaktirati putem telefona 020 207 130 i 067 210 848.