facebook  twitter

Završna konferencija "SEVstrani mladi (Socio-emocionalne vještine)"

27 okt 2021
10884 puta

Konferencija pod nazivom „SEVstrani mladi (Socio-emocionalne vještine)“ održaće se u Podgorici 04. novembra 2021. godine u Event&Training Centru – Kuća Čubranovića 1630. Konferencija je posvećena promociji socio-emocionalnih vještina sa akcentom na razvoj vještina koje su neophodne svakoj mladoj osobi.

Tokom konferencije će biti predstavljeni rezultati projekta, rezultati istraživanja, ali i video prikaz o tome kako je projekat tekao tj. napredak naših vršnjačkih edukatora. Vršnjački edukatori su učestvovali u obuci „Razvoj socio-emocionalnih vještina“, kao i u edukativnim radionicama „Unaprijedi svoje vještine“ kroz koje su edukatori reflektovali svoje vještine, ponašanje i vrijednosti na širu zajednicu i na taj način pomogli u širenju pozitivnog primjera drugim mladim ljudima.

Sa ovom konferencijom želimo staviti što veći akcenat na ovu temu kako bi mladi konstantno radili na unapređenju socio-emocionalnih vještina kako bi bili što više sigurniji u sebe. Događaju će prisustvovati predstavnici cvilnog sektora, institucija, mladi i eksperti koji su direktno bili uključeni u projekat.

Broj učesnika je limitiran uz poštovanje svih preporuka o suzbijanju pandemije Covid-19 Instituta za javno zdravlje i Ministarstva zdravlja Crne Gore. Troškovi dolaska na konferenciju i troškovi boravka u Podgorici tokom trajanja konferencije su pokriveni za potvrđene učesnike od strane organizatora.

Najljubaznije Vas molimo da prijavni formular popunite najkasnije do 03. novembra putem linka koji se nalazi OVDJE.

Događaj se realizuje u okviru projekta „SEVstrani mladi (Socio-emocionalne vještine)”, podržanog od strane Uprave za sport i mlade.

Za sve dodatne informacije o konferenciji možete nas kontaktirati putem mejl adrese hosting.zid@gmail.com.

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)