facebook  twitter

Info sesije u okviru najave Innovation Boot Camp-a

17 Mar 2022
10839 times

Asocijacija za demokratski prosperitet – Zid otvara poziv za prijavu na ovogodišnji “Innovation Boot Camp”. “Innovation Boot Camp” je intenzivan program za sticanje praktičnih vještina, gdje će selektovanim pojedincima i timovima biti pružena potrebna znanja i vještine neophodne za razvoj preduzetničkih vještina i vlastitih biznis ideja koje su bazirane na potrebama i mogućnostima lokalne zajednice.

U okviru aktivnosti najave ”Innovation Boot Camp-a”, a u želji da upozna zainteresovane mlade uzrasta od 18 do 30 godina (pojedince i/ili timove sa preduzetničkim idejama) i prodiskutuje o stvarnim potrebama, projektni tim će organizovati info sesije i to u:

• Kulturno infomativni centar „Malesija“ u Tuzima – 23. mart sa početkom u 12.00 časova;
• Event&Training centre - Kuća Čubranović 1630 u Podgorici – 24. mart sa početkom u 18.00 časova;
• Hibridni događaj koji će obuhvatiti sve gradove uključene projektom – 30. mart sa početkom u 18.00 časova.


Ovom prilikom molimo sve zainteresovane da svoje prijave sa naznakom grada u kom žele da prisustvuju info sesiji, pošalju na e-mail adresu info@zid.org.me najkasnije dan pred info sesiju.

Za više informacija o mogućnostima učešća možete nam se obratiti i putem telefona na 020/207-130 ili 067/210-848.

Info sesije i “Innovation Boot Camp” organizujemo u okviru projekta pod nazivom Work4Youth koji se realizuje u prekograničnoj regiji Crna Gora - Albanija u kojoj su zastupljene crnogorske opštine Tuzi, Bar i Podgorica kao i region Skadra u Albaniji.
Vodeći partner u projektu je Partners Albania. Projekat je finansiran kroz drugi poziv prekograničnog programa saradnje Crna Gora - Albanija 2014 - 2020.