Print this page

Poziv za učešće na i2space MeetUp-u u Podgorici

20 Oct 2020
11627 times
Asocijacija za demokratski prosperitet – Zid (ADP-Zid) te poziva na i2space MeetUp u četvrtak, 22. oktobra u 13.00 časova u Podgorici.
 
i2space MeetUp je namijenjen mladim preduzetnicima i preduzetnicama koji žele da se informišu o mogućnostima koje nudi konkurs “Samozapošljavanje i društveno preduzetništvo za mlade”. Obuka je namijenjena mladima od 18 do 26 godina koji razmišljaju o pokretanju sopstvenog biznisa i razvoju startup-a. Za učešće u obuci biće selektovano 15 kandidata, odnosno 5 timova i biće u potpunosti besplatna.
 
Tokom događaja, učesnici će takođe imati priliku da čuju nešto više o razvoju i nastanku ideja timova Progressive i Let, koji su učestvovali u takmičenju „i2space Challenge Days“realizovanog u maju mjesecu ove godine.
 
Rok za prijavu je 22. oktobar 2020. godine do 11h. 
 
O mjestu događaja bićete naknadno obaviješteni.
 
Online prijavni formular možeš pronaći na linku: https://bit.ly/3jePYYD 
 
Događaj se realizuje u okviru projekta “Samozapošljavanje i socijalno preduzetništvo za mlade”, podržanog u okviru prekograničnog programa Crna Gora – Kosovo*, finansiranog od strane Evropske unije i Vlade Crne Gore.
 
Za više informacija o obukama i mogućnostima učešća možete nam se obratiti mejlom na i2spacepg@gmail.com ili putem telefona na 020/207-130.
 
 
 
 
* Ovaj naziv ne dovodi u pitanje stavove o statusu i u skladu je sa Rezolucijom Savjeta bezbjednosti Ujedinjenih nacija 1244 i mišlјenjem Međunarodnog suda pravde o proglašenju nezavisnosti Kosova