facebook  twitter

i2space MeetUp u Centru za kulturu Rožaje

10 Oct 2020
12031 times
Asocijacija za demokratski prosperitet – Zid (ADP-Zid) te poziva na i2space MeetUp u četvrtak, 15. oktobra u 17.30 časova u Centru za kulturu Rožaje.
 
i2space MeetUp je namijenjen mladim preduzetnicima i preduzetnicama koji žele da se informišu o mogućnostima koje nudi konkurs “Samozapošljavanje i društveno preduzetništvo za mlade”. Obuka je namijenjena mladima od 18 do 26 godina koji razmišljaju o pokretanju sopstvenog biznisa i razvoju startup-a. Za učešće u obuci biće selektovano 15 kandidata, odnosno 5 timova i biće u potpunosti besplatna.
 
Tokom MeetUp-a, preko Zoom aplikacije, učesnici će imati mogućnost da čuju iskustva i pobjednika “i2space Challenge days”-a, koji je realizovan u maju mjesecu ove godine. DLM tim će im govoriti o nastanku njihove biznis ideje, izazovima i poteškoćama sa kojima su se susretali u samom procesu takmičenja.
 
Rok za prijavu je 14. oktobar 2020. godine.
 
Online prijavni formular možete pronaći na linku: https://bit.ly/2SJ1dha  
 
Događaj se realizuje u okviru projekta “Samozapošljavanje i socijalno preduzetništvo za mlade”, podržanog u okviru prekograničnog programa Crna Gora – Kosovo, finansiranog od strane Evropske unije i Vlade Crne Gore.
 
Za više informacija o obukama i mogućnostima učešća možete nam se obratiti mejlom na i2spacepg@gmail.com ili putem telefona na 020/207-130.