facebook  twitter

Poziv za ESC volontera u Švedskoj – ESC in the City of Sundsvall, Sweden

24 Oct 2019
13650 times

Ukoliko želiš da postaneš ESC (nekadašnji EVS) volonter, imaš između 20 i 30 godina, želiš da radiš na promociji socijalne uključenosti, da učiš jezik, upoznaš drugu kulturu, kao i da se družiš sa mladima između 16-25 godina, pozivamo te da se prijaviš za projekat u Švedskoj, koji traje godinu dana.

Projekat “Creative Leisure & Cultural Diversity” realizuje Kancelarija za mlade opštine Sundsval, koja koordiniše rad 13 omladinskih klubova i Kulturnog centra za mlade koji se nalazi u centru grada.

Svakodnevno ćeš susresti mlade između 16-25 godina. Bićeš angažovan/a da ih podržiš pojedinačno ili u grupi, u organizovanju različitih tematskih aktivnosti sa ciljem da se mladi ljudi više uključe u društvo, podstaknu njihove kreativne i preduzetničke vještine. Takođe ćeš učestvovati u organizovanju radionica za promociju ESC i drugih mogućnosti za mlade ljude. Sve aktivnosti u okviru projekta imaju cilj pružanja prilika mladima da se približe poslovima, studijama ili obuci, kroz promovisanje jednakosti i solidarnosti. Smještaj, hrana, kao i putni troškovi su pokriveni.

Ukoliko ti se projekat čini interesantnim i motivisan/na si da provedeš u drugoj zemlji 12 mjeseci, pošalji nam svoj CV i motivaciono pisemo na mail: adpzidvoc@gmail.com

Za više informacija nam se obrati putem mejla (adpzidvoc@gmail.com) ili telefona (067 210 848) ili nas posjeti u ulici Gojka Radonjica 32, Podgorica - MAPA.