facebook  twitter

Okrugli sto “Gradimo zdravo okruženje za građevinare”

21 Apr 2021
39732 times

Okrugli sto “Gradimo zdravo okruženje za građevinare” održaće se u utorak, 27. aprila 2021. godine u Event i Training centru - Kuća Čubranovića 1630, sa početkom u 11.00 časova.

Događaj je posvećen primjeni mjera zaštite i zdravlja na radu u građevinskom sektoru koje doprinose sprečavanju, uklanjanju i kontroli rizika na radu, kao i ukazivanju na nove faktore rizika koji izazivaju nove povrede na radu i uticaju pandemije Covid-19 na oblast građevinarstva i zaposlene.

Ovakav događaj će doprinijeti širenju znanja o značaju sprovođenja minimalnih zahtjeva koje poslodavac treba da ispuni u obezbjeđivanju mjera zaštite i zdravlja na radu u građevinskom sektoru, i održava sa sa ciljem razmjene dobre prakse, iskustva i potreba, informisanja i unapređivanja znanja u području zaštite i zdravlja na radu.

Na događaju ćemo predstaviti projekat “Gradimo zdravo okruženje za građevinare”, koji realizujemo uz podršku Ministarstva ekonomskog razvoja.

Nadamo se da ćete prihvatiti poziv i pomoći nam da steknemo bolji uvid u trenutnu situaciju na terenu i zajednički doći do zaključaka koji mogu doprinijeti razvoju prevencije i unapređivanju zaštite i zdravlja na radu, stvaranju bezbjednih i zdravih radnih mjesta, koja će stvoriti adekvatne uslove za rad kako zaposlenima tako i poslodavcima, rastu produktivnosti, konkurentnosti i privrednom razvoju.

Najljubaznije Vas molimo da nas obavijestite o Vašem učešću do 26. aprila 2021. godine putem mejla: adpzidvoc@gmail.com

Po prijavi biće Vam dostupna agenda okruglog stola.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem telefona 020/207-130 ili navedenog mejla.

Broj učesnika je limitiran u skladu sa epidemiološkim mjerama koje su na snazi. Okrugli sto će biti organizovan uz poštovanje svih preporuka o suzbijanju pandemije covid-19 Instituta za javno zdravlje i Ministarstva zdravlja Crne Gore.

Događaj se organizuje u okviru projekta “Gradimo zdravo okruženje za građevinare”, koji realizujemo uz podršku Ministarstva ekonomskog razvoja.