facebook  twitter

Poziv za učešće u radionicama “Istraži svoje karijerne opcije"

01 Aug 2019
14576 times

Radionice su iskustveno-edukativnog karaktera, a cilj radionica je osnažiti i osposobiti mlade i nezaposlene za upravljanje karijerom, njihovo pripremanje za uključivanje u tržište rada, kao i pružanje podrške u preuzimanju odgovornosti i aktivne uloge u svom budućem karijernom razvoju. Polazeći od činjenice da potraga za poslom za svaku osobu predstavlja veliki izazov ispunjen stresom i teretom ozbiljnosti, ideja ovih radionica je da mladi kroz kreativne vježbe na zabavan i poučan način usvoje znanja i vještine koje im trebaju za uspješno traženje posla.

Ne nudimo ti instant rješenja već želimo da za sebe pronađeš najbolje rješenje. Na nama je da ti kroz naše radionice ukažemo kako da dođeš do toga. Pri tome ćeš naučiti mnogo o sebi i svojim željama, što ti može olakšati u ostvarivanju svojih ciljeva i pomoći pri planiranju idućih koraka u životu. Kroz radionice ćemo ti osigurati edukaciju u opuštenom okruženju gdje ćeš biti shvaćen/a ozbiljno i nećeš biti doveden/a u neugodan položaj zbog eventualnog nedostatka informacija.

Ciklus radionica se održava u sledećim terminima:

Podgorica - 21-22. avgust
Cetinje – 23-24. avgust
Bar – 23-24. avgust
Mojkovac – 26-27. avgust
Danilovgrad – 28-29. avgust

Pored navedenih opština, na radionicama mogu učestvovati mladi i nezaposleni iz susjednih opština: Tuzi, Golubovci, Budva, Ulcinj, Kolašin, Nikšić, pri čemu će biti obezbjeđena refundacija putnih troškova. Broj učesnika je ograničen na 20 po radionici, a prilikom odobravanja prijava vodiće se računa o iskazanoj motivaciji.

Rok za prijavu je 15.08.2019, a prijave se vrše putem linka - OVDJE

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem imejl adrese: adpzidvoc@gmail.com ili telefona: 020 207 130.