facebook  twitter

Konkurs za učenike crnogorskih osnovnih i srednjih škola "EVROPO, ČUJEMO LI SE?"

11 Apr 2019
16540 times

Generalni sekretarijat Vlade raspisuje konkurs za učenike crnogorskih osnovnih i srednjih škola povodom obilježavanja Dana Evrope.

Zainteresovanim osnovcima i srednjoškolcima se na ovaj način pruža mogućnost da, na način koji je njima najprijemčiviji, pokažu šta njihovi vršnjaci u Evropi treba da znaju o Crnoj Gori, koju poruku im mogu poslati i koje je mjesto Crne Gore u Evropi.

Učenici su slobodni da izaberu način na koji žele da se izraze, bilo kroz likovni ili vajarski rad, literarni rad, pjesmu, kompoziciju, video, fotografiju, animaciju, vizual ili neku sličnu umjetničku formu.

 

Dragi osnovci i srednjoškolci, pustite mašti na volju i pošaljite svoja kreativna rješenja!

 

Konkurs je otvoren od 18. marta do 23. aprila 2019. O nagradama će odlučivati stručni žiri, a pobjednici će biti proglašeni i nagrade uručene u okviru programa obilježavanja Dana Evrope i prikladno nagrađeni.

Autori šest najboljih radova (po 3 u kategorijama osnovci i srednjoškolci) biće nagrađeni laptopom, tabletom i pametnim satom.

 

Radove je potrebno dostaviti do 23. aprila, sa naznakom: Za konkurs Generalnog sekretarijata Vlade povodom obilježavanja Dana Evrope na e-mail eu4mekonkursi@gmail.com ili na adresu:

Generalni sekretarijat Vlade
Bulevar Revolucije br. 15
81 000 Podgorica

 

Uz rad je neophodno dostaviti i osnovne podatke o autoru (ime, prezime, razred, škola, mjesto).

 

Više info:http://www.eu.me/mn/press/saopstenja/item/3763-konkurs-za-ucenike-crnogorskih-osnovnih-i-srednjih-skola-evropo-cujemo-li-se?fbclid=IwAR3ECI6mECHl0w6F3NMOkzDimFXh4e8Gwt34LNjT9OlXquEO3TYDaSAkCNI