facebook  twitter

Budi dio volonterskog tima! – UnderhillFest, Podgorica, 7-15. jun 2017. godine

05 jun 2017
138440 puta
UnderhillFest poziva sve zainteresovane pojedince da se prijave za volontiranje i unutar volonterskog tima učestvuju u pripremi i realizaciji 8. Međunarodnog festivala dugometražnog filma u Crnoj Gori.
 
Volontiranje na UnderhillFestu je predviđeno od 7 do 15.juna u večernjim časovima, a pored učešća u aktivnostima volonteri će biti u prilici da uživaju u bogatom programu, odličnim filmskim ostvarenjima i mogućnostima da upoznaju mnogo gostiju iz regiona.
 
Osim jedinstvenog festivalskog iskustva volonteri će proširiti i nadograditi dosadašnja znanja i vještine unutar vlastitog interesnog područja. Takođe, svim volonterima obezbijeđene su festivalske ulaznice, uz koje besplatno mogu pratiti sve festivalske programe.
 
Ovaj festival je uspio da nađe put do svoje autentične publike, od regularnih ljubitelja dokumentarnog filma, preko studenata željnih saznanja o ovom filmskom izrazu, pa do stručne javnosti koja doprinosi kolektivnoj filmskoj edukaciji, a da li je našao put i do tebe? Prijavi se, budi dio volonterskog tima!
 
Više informacija i program festivala možete pronaći na sledećem linku http://underhillfest.me/2017/