facebook  twitter

KONKURS Istaknut

18 nov 2014
24207 puta

Godišnja nagrada za volonterizam

 

Asocijacija za demokrtski prosperitet – Zid u partnerstvu sa Fondacijom Petrović Njegoš, osmu godinu zaredom, raspisuje konkurs za dodjelu Godišnje nagrade za volonterizam.

  

Nagradu, koja se sastoji od dvije kategorija, dodjeljujemo svake godine, već tradicionalno, tokom svečanosti u cilju obilježavanja Međunarodnog dana volontera - 5.decembar.

Nagrade dodjeljujemo najboljima radi afirmacije vrijednosti volonterskog rada. Na ovaj načim želimo da promovišemo pojedinace, organizacje, institucije, kompanije i privredna lica, koji utiču na razvoj volonterizma i kulture volontiranja doprinoseći time razvoju cjelokupnog društva.

Pozivamo Vas da nominujete pojedinca/ku, organizaciju civilnog društva, instituciju, ustanovu, kompaniju u jednoj od kategorija godišnje nagrade za volonterizam. 

Kategorije:

I - Nagrada za volontera/ku godine

II - Godišnja nagrada za volonterizam

Gdišnja nagrada za volonterizam dodjeljuje se u cilju povećanja vidljivosti doprinosa razvoju koncepta i promociji rijednosti volontiranja. Nagrada može da bude dodijeljena pojedincu/ki, organizaciji civilnog društva, kompaniji, medijskoj kući ili instituciji koji su svojim zalaganjem doprinijeli razvoju volonterizma u Crnoj Gori.

Kandidatura za nomnaciju se može podnijeti kao pojedinac/ka, ispred organizacije civilnog društva institucije, kompanije ili medijske kuće. Kanditata (bez obzirna da li je u pitanju I ili II kategorija) možete nominovati samo za jednu od kategorija.

Online prijavu možete pronaći ovdje OVDJE. Ako Vam je potreban formular za prijavu u word ili nekom drugom formatu, kotaktirajte nas emailom ili telefonom.

Prijave slati na e-mail info@zid.org.me ili adresu:

ADP-Zid
Gojka Radonjića 32
p. fah 370
81000 Podgorica

sa naznakom - „Nominacija za volontersku nagradu godine“.

Rok za nominaciju 03. Decembar 2014.

Više informacija možete dobiti putem telefona 020 207 130 ili e-mail info@zid.org.me