facebook  twitter

Treninzi i konferencije

Otvoren poziv za 4-ti međunarodni trening - “Cherry on the Cake” – Encouraging active citizenship through Youth exchange koji će se održati u periodu 19-23. juna 2017. godine na Bledu.

Učestvovao/la si u Erasmus+ Mladi u Akciji projektima - EVS, omladinske razmjene?

Ovaj trening je četvrto međunarodno izdanje koncepta obuke razvijenog od strane letonske Nacionalne agencije za program Erasmus +: Mladi u akciji i SALTO SEE CD RC.

SOHO trening ima za cilj poboljšanje kvaliteta EVS projekata kroz razvoj znanja i vještina osoba koje su direktno uključene u sistem podrške EVS volontera.

Da li imate trenerskog iskustva u evropskom ili interkulturalnom omladinskom radu?

Edukativni centar Kruševac organizuje trening "Borba protiv rodno zasnovanog nasilja" koji ima za cilj razvoj vještina omladinskih radnika i predstavljanje inovativnih sredstava u borbi protiv rodno zasnovanog nasilja i promovisanja rodne ravnopravnosti.

U periodu od 13-17. novembra u Ljubljani je održan Forum - "Raise your voice for tomorrow's Europe" koju je organizovao SALTO See RC u partnerstvu sa Erasmus+ Nacionalnim agencijama Njemačke, Austrije i Poljske. Forum je okupio predstavnike institucija i civilnog sektora iz Evrope koji su osvijetlili aspekte evropskog građanstva i evropske dimenzije, izazove sa kojima se suočavamo u ovoj oblasti, ali i pružio mogućnost za prezentaciju uspješnih praksi i povezivanje u cilju realizacije zajedničkih ideja i projekata.

23472842 729920053870229 1679197290742285499 n

 

 

View the embedded image gallery online at:
http://zid.org.me/treninzi-i-konferencije#sigProIda5f95fa073

Drugi godišnji EVS događaj održaće se u periodu od 1-3. decembra 2017. godine u Nišu. 
SALTO SEE RC organizuje trening “Step into Erasmus” koji ima za cilj povećanje spremnosti i nadležnosti organizacija koje rade na polju mladih na Kosovu i drugim zemljama Zapadnog Balkana da učestvuju u programu Erasmus + u oblasti mladih.   
SALTO SEE RC organizuje trening EuroPeers koji je namijenjen mladima koji su učestvovali u projektu Mladi u akciji ili Erasmus +: YiA projektima.