Odštampajte ovu stranicu

Poziv mikro i malim preduzećima za učešće na trodnevnom treningu

17 jun 2020
46028 puta

Asocijacija za demokratski prosperitet - Zid (ADP-Zid) poziva predstavnike mikro i malih preduzeća da se prijave na trodnevni trening za jačanje kapaciteta mikro i malih preduzeća u oblasti zaštite i zdravlja na radu.

Uzevši u obzir trenutno stanje u Crnoj Gori kada je u pitanju zaštita i zdravlje na radu, smatramo da postoji urgentna potreba za sveobuhvatnijim obezbjeđivanjem i sprovođenjem zaštite i zdravlja na radu.

S tim u vezi, trening ima za cilj da unaprijedi kapacitete mikro i malih preduzeća u oblasti zaštite i zdravlja na radu.

Trening program je koncipiran od teorijskog i praktičnog dijela u cilju jačanja kapaciteta polaznika u oblasti zaštite i zdravlja na radu, kako bi u praksi usvojili i primijenili mehanizme i procedure za sprovođenje propisa iz oblasti zaštite i zdravlja na radu. Kao nastavak treninga, biće sproveden mentoring sistem - savjetodavna podrška za mikro i mala preduzeća, kao podrška daljem razvoju i sprovođenju mjera u oblasti zaštite i zdravlja na radu.

Broj polaznika treninga je ograničen. Poželjno je da u obuci učestvuju predstavnici mendžmenta mikro i malih preduzeća, koji će biti direktno uključeni u pripremu i razvijanje mehanizama i procedura za sprovođenje propisa iz oblasti zaštite i zdravlja na radu.

Trening će voditi Vera Keljanović i Jovan Radenović, stručna lica za poslove zaštite i zdravlja na radu.

Trening će se održati od 02. do 04. jula 2020. godine u Petrovcu.

Rok za prijavu je 30. jun 2020. godine.

Online prijavni formular možete naći OVDJE

Trodnevni trening se organizuje u okviru projekta “Unapređenje zaštite i zdravlja na radu”, finansiranog od strane Ministarstva rada i socijalnog staranja. Učešće u treningu je besplatno i organizator pokriva sve troškove prevoza, smještaja i hrane.

Za više informacija o treningu i mogućnostima učešća možete nam se obratiti mejlom na adpzidvoc@gmail.com ili putem telefona na 020/207-130.

Očekujemo vaše prijave.

 

Poslednji put izmenjeno %AM, %09 %435 %2020 %11:%sep
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)
Preuzmite priloge:
Urednik

Najnovije od Urednik