facebook  twitter

Poziv na VolonTuristički izlet na Vranjini, 16. avgust 2017.

15 Avg 2017
13641 puta

ADP – Zid u saradnji sa Nacionalnim Parkovima Crne Gore, vas poziva na VolonTuristički izlet koji se realizuje na Skadarskom Jezeru, Vranjina, u sklopu sedmice volonterskog turizma.

 

VolunTuristički izlet na Vranjini, osim uživanja u prelijepom ambijentu i vožnji kajacima, podrazumijeva i podršku Nacionalnom Parku Skadarsko jezero u održavanju i rekonstrukciji ekspo prostora i klupa za posjetioce.

Volonturizam, kao inovacija u zajednici, usmjeren je na turiste zainteresovane za aktivan odmor i upoznavanje destinacije putem direktnog kontakta sa lokalnim stanovništvom.

Nadamo se da ćete se odazvati pozivu i da ćete u toku jednodevnog izleta pomoći zajednici u kojoj ćete boraviti, te da ćete ostaviti svoj pozitivan trag i uživati u društvu sa ljudima sličnih interesovanja. U nastavku je plan VolonTurističkog izleta na Vranjnini.

09:30h - 10:00h: Dolazak na Vranjinu (Okupljanje ispred upravne zgrade)

10:00h – 11:30h: Dolazak na mjesto realizacije akcije, upoznavanje sa konceptom VolonTurizma, instrukcije vezane za sprovođenje akcije, akcija: pomoć u rekonstrukciji ekspo prostora

11:30h – 13:30h - Vožnja kajacima, obilazak Centra za posjetioce

13:30 – 14:30h – Druženje uz zakusku

14:30h – Podjela suvenira, odlazak VolonTurista