Odštampajte ovu stranicu

Treći Europe-Western Balkan Youth Meeting, Budva

03 feb 2020
12066 puta

U Budvi će se u period od 6-9. aprila održati Treći Europe-Western Balkan Youth Meeting koji će okupiti omladinske radnike, predstavnike evropskih i regionalnih institucija i eksperte iz zemalja Zapadnog Balkana i zemalja članica EU.

Treći Europe-Western Balkan Youth Meeting, prati prvi događaj, održan u Ljubljani 2016., organizovan u okviru Berlinskog procesa i evropskih integracija regiona Zapadnog Balkana u oblasti mladih, nakon samita u Parizu i drugi događaj koji je održan u Podgorici 2018. godine. Događaj organizuju SALTO SEE RC (SALTO South East Europe Resource Center) u partnerstvu sa Nacionalnim agencijama Njemačke, Makedonije i Slovenije za Erasmus+ Youth in Action program (Erasmus+ Mladi u akciji) i Asocijacijom za demokratski prosperitet – Zid, Kontakt tačkom za Erasmus+ Mladi u akciji za Crnu Goru.

Rok za prijavu: 23. februar 2020.

Dodatne informacije, kao i način prijavljivanja možete pronaći na sledećem linku:

https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/3rd-europe-western-balkans-youth-meeting-using-the-eu-youth-programmes-as-vehicles-for-positive-societal-change.8594/