facebook  twitter

XI GODINA - Poziv za nominaciju za NACIONALNU NAGRADU ZA VOLONTERIZAM

03 okt 2017
23822 puta
Asocijacija za demokratski prosperitet – Zid u partnerstvu sa Fondacijom Petrović Njegoš, jedanaestu godinu zaredom, raspisuje konkurs za dodjelu Godišnje nagrade za dobrovoljni aktivizam. Nagradu, koja se sastoji od dvije kategorije, dodjeljujemo svake godine, već tradicionalno jedanaest godina, tokom svečanosti povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera - 5.decembar. Nagrade dodjeljujemo najboljima radi afirmacije vrijednosti dobrovoljnog aktivizma. Na ovaj način želimo da promovišemo pojedince, organizacije, institucije, kompanije i privredna lica, koji utiču na razvoj dobrovoljnog aktivizma i kulture volontiranja doprinoseći time razvoju cjelokupnog društva.  
 
Pozivamo Vas da NOMINUJETE pojedinca/ku, organizaciju civilnog društva, instituciju, ustanovu ili kompaniju u jednoj od kategorija godišnje nagrade za volonterizam.
 
Kategorije:
I - Nagrada za volontera/ku godine 
 
II - Godišnja nagrada za volonterizam
 
Godišnja nagrada za volonterizam dodjeljuje se u cilju povećanja vidljivosti doprinosa razvoju koncepta i promociji vrijednosti volontiranja. Nagrada može da bude dodijeljena pojedincu/ki, organizaciji civilnog društva, kompaniji, medijskoj kući ili instituciji koji su svojim zalaganjem doprinijeli razvoju volonterizma u Crnoj Gori.
 
Kandidatura za nominaciju se može podnijeti kao pojedinac/ka, ispred organizacije civilnog društva institucije, kompanije ili medijske kuće. Kandidata (bez obzirna da li je u pitanju I ili II kategorija) možete nominovati samo za jednu od kategorija.
 
FORMULAR ZA KANDIDATURU JE NA OVOM LINKU https://goo.gl/qw55JY možete ga popuniti direktno.
 
Ako Vam je potreban formular u word formatu, molim Vas obratite nam se emailom ili telefonom.
 
Prijave slati na e-mail adpzidinfo@gmail.com ili adresu:
ADP-Zid
Gojka Radonjića 32
p. fah 370
81000 Podgorica
sa naznakom - „Nominacija za volontersku nagradu godine“. 
 
Rok za nominaciju 15. novembar 2017. godine
 
Više informacija možete dobiti putem telefona 020 207 130 ili e-mail adpzidinfo@gmail.com