facebook  twitter

Offline forum ''Pričajmo'' - kutak gdje svako može da podijeli svoja iskustva i ubjeđenja

27 Apr 2017
5473 puta

"Ćao svima, zovem se Rialda, što u prevodu znači ''ona koja vježba'', ali moraću da vas razočaram, nisam sportski tip. Od nedavno sam član ZID-a, i jedna od 4 sjajne djevojke koja vodi Offline forum "Pričajmo"!

Od mnogo fantastičnih ideja, forum ''Pričajmo'' je, za moje lične afinitete bio pun pogodak. Tokom školovanja bila sam uključena u razne aktivnosti, debate, radionice, diskusije...

Međutim, tek kroz ovaj forum sam uspjela da izrazim svoju autentičnost i indivudualnost. ''Pričajmo'' je kutak gdje svako može da podijeli svoja iskustva i ubjeđenja, gdje ne postoji tačan i pogrešan odgovor, gdje bez ustezanja i predrasuda otvaramo sve važne teme našeg društva, koje se nerijetko guraju pod tepih.

Dio sam kvalitetnog tima, okružena inspirativnim i kreativnim ljudima sa kojima je zadovoljstvo raditi. Pred nama su još mnoga iskrena, opuštajuća i poučna druženja, gdje će svako od nas dobiti priliku da se čuje njegov glas. Čekamo vas!!!"

Sledeće druženje je 4. maja 2017. u 18h u prostorijama ADP Zid-a! Pratite nas i saznajte teme i goste u narednium druženjima!