facebook  twitter

Budi polaznik Škole "Vještine upravljanja karijerom"

18 sep 2019
111200 puta

Prijavi se i budi polaznik Škole "Vještine upravljanja karijerom".

Škola je namijenjena mladima u svrhu jačanja samopouzdanja i osnaživanja svijesti o vlastitim sposobnostima, željama i očekivanjima vezanim uz traženje posla i karijeru uopšte. Upravo su mladi pod posebnim pritiskom i stresom zbog ulaska u novu fazu života.

Danas počinju prijave za besplatnu školu "Vještine upravljanja karijerom”. Škola se realizuje u okviru projekta “Karijerno vođenje i savjetovanje za mlade i nezaposlene”, koji je namijenjen mladim i nezaposlenim osobama od 15 - 30 godina, uz podršku Ministarstva prosvjete.

Škola je iskustveno-edukativnog karaktera, a cilj je osnažiti i osposobiti mlade za upravljanje karijerom, njihovo pripremanje za uključivanje u tržište rada, kao i pružanje podrške u preuzimanju odgovornosti i aktivne uloge u svom budućem karijernom razvoju. Polazeći od činjenice da potraga za poslom za svaku osobu predstavlja veliki izazov ispunjen stresom i teretom ozbiljnosti, ideja ove škole je da mladi kroz kreativne vježbe na zabavan i poučan način usvoje znanja i vještine koje im trebaju za uspješno traženje posla.

Ne nudimo ti instant rješenja, već želimo da za sebe pronađeš najbolje rješenje. Na nama je da ti kroz našu školu ukažemo kako da dođeš do toga. Pri tome ćeš naučiti mnogo o sebi i svojim željama, što ti može olakšati u ostvarivanju svojih ciljeva i pomoći pri planiranju idućih koraka u životu. Kroz školu ćemo ti osigurati edukaciju u opuštenom okruženju gdje ćeš biti shvaćen/a ozbiljno, i nećeš biti doveden/a u neugodan položaj zbog eventualnog nedostatka informacija.

Škola se održava u periodu od 23 - 28. septembra 2019. u hotelu Podgorica, u trajanju od 16:30-20:00. Školu će voditi predavači iz Centra za informisanje i profesionalno savjetovanje ZZZCG, koji imaju značajno iskustvo u oblasti karijernog informisanja i savjetovanja. Broj učesnika je ograničen na 20 po radionici, a prilikom odobravanja prijava vodiće se računa o iskazanoj motivaciji.

Prijavi se putem linka - OVDJE

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem imejl adrese: adpzidvoc@gmail.com ili telefona: 020 207 130.