facebook  twitter

"Vijesti" govore i pišu na temu kockanja u Crnoj Gori

23 apr 2018
15100 puta

Medijska kuća Vijesti je u subotu, 21.aprila 2018., u sklopu svojih informativnih emisija i na portalu, govorila i pisala o problemu kockanja u Crnoj Gori.

Pripremjući priču, posjetili su i naše Savjetovalište, gdje su sa stručnim timom Milanom Radovanovićem i Vesnom Kraljević diskutovali o ovom problemu, uzrocima, posledicama, ali i najnovijim podacima istraživanja.

"Onog momenta kada mi više ne možemo da kontrolišemo tu želju koja kasnije prerasta u patološku potrebu za kockom, tog momenta govorimo o nastanku problema i tad kocka već nije negdje zabava”, kazao je Milan Radovanović.

Poručujemo da društvo treba da postane svjesno opasnosti koje kockanje može da izazove po pojedinca, i pozivamo nadležne da zajedno radimo na rješavanju ovog problema.

Prilog koji je emitovan u skolpu informativnih emisija pogledajte ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=pGOlCAWjbOM&feature=youtu.be

Tekst na portalu pročitajte putem linka: http://www.vijesti.me/tv/samo-u-lepoj-kati-sedam-kladionica-i-dva-kazina-985289