facebook  twitter

Mediteranske igre u Taragoni

03 jul 2018
115037 puta

Isidora, Miloš, Bogdan, Katica, Petar i Katarina su prije četiri sedmice započeli EVS avanturu u Taragoni.


Dobili su jedinstvenu priliku, da učestvuju na obukama, steknu iskustva na međunarodnom događaju, upoznaju nove ljude, različite kulture. Par dana su proveli i na kampovanju, upoznali su grad u kojem su boravili i pripremili su se za volontiranje na Mediteranskim igrama,koje je završeno prije par dana.

Za sad, utiske nam prenosi jedna od volonterki, Isidora, a čim se vrate imaćete priliku da čujete i lično od njih kako im je bilo, u čemu su imali poteškoća, kao i šta za njih predstavlja volontiranje na jednom ovakvom međunarodnom događaju.

‘’Naš boravak u Taragoni se polako bliži kraju. Ovdje smo već skoro mjesec dana, i za to vrijeme smo imali priliku da budemo dio Mediteranske porodice i fenomenalnog tima s kojim smo podijelili nezaboravne momente, koje ćemo pamtiti čitav život. Nakon što smo se upoznali i prošli kroz jako zanimljiv trening, Mediteranske igre su otpočele i pružile nam bezbroj iskustava koje jedva čekamo da podijelimo sa vama kada se vratimo. Sada smo definitivno bogatiji za bezbroj novih prijateljstava, znanja, iskustava i zato veliki pozdrav našem Zid-u koji nam je ovo i omogućio! Vidimo se uskoro. ‘’