facebook  twitter

Edukativne radionice - "Unaprijedi svoje vještine"

09 Sep 2021
8455 times

Asocijacija za demokratski prosperitet – ZID (ADP-Zid) poziva sve mlade ljude od 15 do 23 godine da se prijave za učešće na tri edukativne radionice pod nazivom „Unaprijedi svoje vještine“.

Radionice će se održati u Podgorici krajem septembra i početkom oktobra 2021. godine. Kao polaznik/ca, upoznaćeš se sa sledećim temama: Prva radionica se odnosi na temu razvijanja vještina prevazilaženja stresnih situacija, izgradnje samopouzdanja i izgradnje zdravih odnosa.

Radionica će ti pomoći da identifikuješ i koristiš korake za efikasno rješavanje problema, kao i da se lakše snalaziš sa tehnikom rješavanja istih.

Prepoznavanjem kvaliteta samopouzdanja razviće se i tvoj odnos prema socio-emocionalnim vještinama, kao i građenje odnosa sa sobom i svojim vršnjacima.

Druga radionica se odnosi na temu digitalne pismenosti i upotrebe društvenih mreža u svakodnevnom životu.

Cilj ove radionice je da unaprijediš svoja znanja i vještine kako bi na najbolji način iskoristila/o benefite koji digitalni svijet pruža.

Treća radionica se odnosi na temu razvijanja kritičkog mišljenja i inovativnog razmišljanja kako bi mogao/la da prepoznaš određene probleme u zajednici i kako bi radila/o na kreiraju inovativnih rješenja.

Cilj seta radionica „Unaprijedi svoje vještine” je da učesnici budu u stanju da reflektuju svoje vještine, ponašanje i vrijednosti na širu zajednicu i na taj način pomognu u širenju pozitivnog primjera drugim mladim ljudima.

Takođe, učesnici će imati priliku da čuju i vršnjačke edukatore koji su učestvovali u obuci „Razvoj socio-emocionalnih vještina”, koja je realizovana u februaru ove godine.

Edukativne radionice se realizuju u okviru projekta „SEVstrani mladi (Socio-emocionalne vještine)”, podržanog od strane Uprave za sport i mlade.

Online prijavni formular se nalazi OVDJE. Broj mjesta je ograničen! Rok za prijavu je 16. septembar, a svi troškovi prevoza i smještaja će biti pokriveni za potvđene učesnike.

Radionice će biti organizovane uz poštovanje svih preporuka o suzbijanju pandemije covid-19 Instituta za javno zdravlje i Ministarstva zdravlja Crne Gore.

Za sve dodatne informacije o radionicama možeš nas kontaktirati putem mejl adrese hosting.zid@gmail.com.

Last modified on %PM, %21 %782 %2021 %19:%Oct
Rate this item
(0 votes)