facebook  twitter

Webinar ''A šta sad!? Biznis inovacije i Freelancing"

13 May 2020
100734 times

U petak, 15. maja sa početkom u 13h u sklopu #i2spacechallengedays održaće se webinar na temu ‘’A šta sad!? Biznis inovacije i freelancing’’. Online predavanje će trajati 60 minuta i imaćete priliku da čujete sjajne priče, korisne savjete od ljudi koji su stručnjaci u sferi razvoja biznisa, ali da postavite pitanja i riješite svoje nedoumice.

Uz to, možete dobiti inspiraciju ili ideju, sa kojom ćete se prijaviti na #i2spaceChallengedays, čiji je rok za dostavljanje ideja otvoren do 18. maja 2020. do 17h.
Na webinar se možete prijaviti putem linka: https://bit.ly/3dC8YxB


Predavači:


Željko Crnjaković je internet preduzetnik. Od 1999. godine se bavi engleskim jezikom i komunikacijama, a poslednjih 15 godina se bavi marketingom. Osnivač je digitalne agencija za audio i video produkciju Solutium, autor i producent podcasta Male Pobede i Coworking Values, aktivan dio coworking, preduzetničkih i IT zajednica, kao i koordinator InfostudHub coworking centra.

Miroslav Mijatov je osnivač i suvlasnik prvog prostora za zajednički rad u Srbiji, sa iskustvom u upravljanju projektima, uspostavljanju radnog mjesta, razvoju poslovanja, partnerstava, umrežavanju, prezentovanju & posredovanju. Miroslav za sebe da kaže da je “problem solver”, kreativni i strateški mislilac sa velikom strašću ka ostvarivanju stvari, marketinškoj strategiji, storytelling-u, izgradnji zajednice i društevenom uticaju.


Sebastjan Pikl je suosnivač i jedan od rukovodilaca zadruge „Dobrote z.b.o.“, društvenog preduzeća. Njegovi zadaci uključuju dio koji je vezan za finansije i međunarodnu prodaju. Osnivač je i sadašnji direktor Instituta NOVUM, instituta za strateška i primjenljiva istraživanja, aktivnog u oblastima analize politike, političke komunikacije i vizuelnih medija.


Driton Zhubi je osnivač i izvršni direktor LENS-a, prva tehnološko-orjentisana NVO na Kosovu, hibrid izmedju NVO i socijalnog preduzeća. Pored toga je i freelancer i preduzetnik.